Raineo®: Ratkaisu hulevesien hallintaan
Tulva on valinta, ei luonnonilmiö!
Kysy lisää

Raineo® kaikki yhdessä ratkaisussa

Raineo® sisältää tuotteet vedenkeräykseen, Raineo® putket veden siirtämiseen, erottimet vedenpuhdistukseen ja käsittelyyn, sekä tuotteet imeykseen, viivyttämiseen ja varastointiin. Raineo® konsepti sisältää myös edistykselliset mitoitusohjelmat.

Raineo® Kokonaisuus

Raineo® järjestelmä huolehtii huleveden käsittelyn jokaisesta vaiheesta veden talteenotosta puhdistukseen ja puhdistetun veden palauttamisesta takaisin luontoon. Raineo® kerää hulevedet, johtaa ne puhdistettavaksi, imeytettäväksi tai varastoitavaksi ja johtaa ne edelleen luontoon tai kunnalliseen verkkoon.
TILAA RAINEO®-Suunnittelumateriaali

Raineo®: Järjestelmät

Raineo® on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa hulevesiratkaisu josta löytyy kaikki tarpeellinen hulevesien hallintaan. Raineo® sisältää tuotteet vedenkeräykseen, Raineo putket veden siirtämiseen, erottimet vedenpuhdistukseen ja käsittelyyn, sekä tuotteet imeykseen, viivyttämiseen ja varastointiin. Raineo® konsepti sisältää myös edistykselliset mitoitusohjelmat.

Käyttökohteet

Raineo® soveltuu moottoriteiden, pysäköintialueiden, urheilukenttien tai -alueiden, lentokenttien, liikenne- ja teollisuusrakentamisen, sekä maatalousrakentamisessa tarvittavien hulevesijärjestelmien ratkaisuksi tai yleisesti kohteisiin, joissa halutaan rakentaa esteetön ympäristö.

Kerääminen ja johtaminen

Veden johtaminen hoidetaan Nordic Poly Mark - laatumerkityllä Raineo® sadevesiputkilla. Hulevesien tehokkaaseen talteenottoon käytetään kattovesisuppiloita, sadevesikaivoja, rännikaivoja, reunavesikaivoja ja sadevesikouruja sekä Pipelife Tuplavahva salaojaputkia.

Vesien käsittely

Raineo® ratkaisuun kuuluvat on hulevesien sisältämän hiekan ja hiilivetyjen erotusjärjestelmät. Erottimen valinta on helppoa ja nopeaa mitoitusohjelman avulla. Mitoitusohjelmalla luot voimassaolevien määräysten mukaisen erotinjärjestelmän kokonaisuuden käyttötarkoituksen ja mitoitusparametrien perusteella. Mitoitusohjelma tarjoaa myös valmiit järjestelmä kuvat niin CAD (DWG) kuin PDF muodossa helpottamaan suunnittelijoiden työtä ja teknistä dokumentointia.

Imeyttäminen, viivytys ja varastointi

Raineo® kokonaisuudessa hulevesiä voidaan imeyttää ja viivyttää ennen johtamista maastoon tai kunnalliseen verkostoon. Ratkaisu mahdollistaa myös hulevesien varastoinnin uudelleen käytettäväksi. Raineo -suunnittelupaketissa saat helpon työkalun hulevesien imeytys ja viivytyssäiliön mitoittamiseen. Valikoimasta löytyy myös luotettavat virtauksensäätökaivot.

Huollettavuus

Raineo® on varma ratkaisu myös järjestelmän elinkaari huomioiden. Raineo® erotinjärjestelmän hiekan- ja öljynerottimien huollon helpouteen on kiinnittetty erityistä huomiota. Raineo® imeytys ja viivytysjärjestelmän tarkastus ja tarvittaessa sedimentaation poisto onnistuu huoltoyhteiden kautta.

Raineo®: Edut

Laatu

Raineo® on laadun tunnusmerkki. Olemme varmistaneet, että jokainen järjestelmän osa-alue sopii tarkoitukseensa, on liitettävissä toisiinsa ja on valmistettu laadukkaista tulevien vuosikymmenten rasitukset kestävistä materiaaleista.

Kestävyys

Raineo® tuotteet valmistetaan ammattitaidolla ja laadukkaista raaka-aineista. Tämä takaa tuotteiden kestävyyden. Raineo® varmistaa korkeimpien ympäristöstandardien säilyvyyden tuotteiden koko elinkaaren ajan.

Huolto

Raineo® erottuu kilpailijoistaan helppona tarkastaa ja huoltaa. Raineo® järjestelmän jokainen osa voidaan tarkistaa helposti. Stormbox kasettin avoimen rakenteen ansiosta hulevesilaatikko ja sen viereiset laatikot on helppo tarkastaa.

Raineo®: Käyttökohteet

Raineo® järjestelmä on suunniteltu maanalaisiin kohteisiin. Järjestelmä on helppo asentaa myös vaativiin asennuskohteisiin. Raineo® asennetaan maan alle, joten siitä ei jää kansistoja lukuun ottamatta näkyviä osia maan pinnalle. Tämä on tärkeää esimerkiksi seuraavissa kohteissa, mihin Raineo® soveltuu erinomaisesti:

  • moottoritiet
  • pysäköintialueet
  • urheilukentät ja -alueet
  • lentokentät
  • liikenne- ja teollisuusrakentamisen kohteet
  • maatalousrakentamisen kohteet
TUOTEVALIKOIMA ESITE

Tilaa Raineo®-suunnittelupaketti

Pipelife tarjoaa neuvontaa suunnittelijoille ja urakoitsijoille Raineo® järjestelmään liittyen. Tarjoamme suunnittelijoille ohjelmiston järjestelmän mitoittamiseen, valintoihin ja suunnitteludokumenttien (DWG tai pdf)  toteuttamiseen.

Raineo® suunnittelupaketin sisältö:
  • Raineo® öljy- ja hiekanerottimen mitoitusohjelman käyttöösi
  • Stormbox mitoitusohjelma suunnitelutyön tueksi
  • CAD-kuvakirjastot, sertifikaatit ja asennusohjeet
  • Mitoituspalvelun, helpon teknisen dokumentoinnin ja räätälöityjen tuotteiden mittakuvat suunnitteluaineistoon liitettäväksi
Lisäksi oma suunnittelutiimimme, tarjoaa apua suunnitteluun onnistuneen kokonaisuuden saavuttamiseksi.

Henkilötietoasi käsitellään luottamuksellisena. Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käyttöön markkinointitarkoituksissa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme +358 (0)30 600 2200 tai asiakaspalvelu@pipelife.fi. Suostumuksen peruminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen ennen perumistasi. Tutustu Tietosuojaselosteeseemme, mikäli haluat tutustua henkilötietojen säilyttämisen, käsittelyn ja tietojen poistamisen yksityiskohtiin. Tästä pääset tietosuojaselosteeseen.